Warning: Creating default object from empty value in /home/program5/public_html/plugins/system/advancedmodules/modulehelper.php on line 317
Emisiunea Acces Direct
Programe TV

Programul TV al posturilor TV din Romania

Emisiunea Acces Direct

Simona GhergheEmisiunea Acces Direct - Antena 1.
Antena 1 difuzeaza un format de emisiune bazat pe stiri mondene, cancanuri si dispute intre personajele din Romania, mai mult sau mai putin mediatizate.
Gazda showului de la Antena 1 este frumoasa Simona Gherghe ce ii descoase pe toate fetele pe invitatii sai din platou.
Difuzata de postul Antena 1 de la ora 17:00 de luni pana vineri, emisiunea Acces direct are ca principal rival pentru audienta alta emisiune de gen de la PRO TV, Happy Hour, prezentata de Catalin Maruta.
Printre invitatii din studioul emisiunii Acces direct s-au numarat Maria Dragomiroiu, Adriana Bahmuteanu, Andreea Balan, Oana Zavoranu si multi altii.
Puteti vedea emisiunile inregistrate si alte detalii pe pagina oficiala a emisiunii Acces Direct.
 

Atentie !

Site-ul programetvonline.net va pune la dispozitie informatii despre programele si emisiunile TV ale posturilor de televiziune din Romania.
Veti gasi programul zilei respective sau selectiuni din programul postului respectiv.
In nici un caz, programetvonline.net nu ofera streamuri live catre programele TV, deci nu incalca drepturile televiziunilor respective (Ex: Programul DigiSport, Programul HBO, Programul Dolce Sport, Programul PRO TV).