Warning: Creating default object from empty value in /home/program5/public_html/plugins/system/advancedmodules/modulehelper.php on line 317
Filmul Nasa (The Godmother)
Programe TV

Programul TV al posturilor TV din Romania

Filmul Nasa (The Godmother)

Cantec fara sfarsitFilmul Nasa difuzat de PRO TV.
O comedie de actiune ce ii are in rolurile principale pe Whitney Anderson, Dragos Bucur, Smiley, Alex Velea, Jojo.
Productie a Media Pro Pictures, filmul Nasa ne arata ca si o femeie poate sa fie lidera unei retele de tip mafiot, cum o faceau vechii "nasi" italieni.
Presarat cu numeroase faze comice, filmul Nasa a fost difuzat si pe postul PRO TV in data de 2 ianuarie 2012.
Smiley joaca aici un rol de preot si spre surprinderea sa a observat ca are o voce ce ii putea oferi un succes si in acesta postura, de slujitor al bisericii.
Filmul este regizat de Virgil Nicolaescu ce a fost sprijinit de o mai veche cunostinta a casei de productie, Jesus del Cerro, ce a mai colaborat si la alte filme, printre care "Ho, Ho, Ho", "Cu un pas inainte".
 

Atentie !

Site-ul programetvonline.net va pune la dispozitie informatii despre programele si emisiunile TV ale posturilor de televiziune din Romania.
Veti gasi programul zilei respective sau selectiuni din programul postului respectiv.
In nici un caz, programetvonline.net nu ofera streamuri live catre programele TV, deci nu incalca drepturile televiziunilor respective (Ex: Programul DigiSport, Programul HBO, Programul Dolce Sport, Programul PRO TV).